Korda Masterclass 3 staat nu online!


12 april 2016 | Redactie

De Masterclass van Korda  is dit jaar opgedeeld in drie verschillende hoofdstukken, waarvan er eentje in de Benelux is opgenomen. Op een druk bevaren kanaal in het zuiden van Nederland vissen Danny Fairbrass en Darrel Peck twee sessies van enkele nachten in de hoop enkele van de brute kanaalvissen in hun net te loodsen.

 

Beide heren vertellen over de gebruikte aanpak en geven je flink wat tips over de juiste materialen. Opvallend is dat zij in tegenstelling tot veel lokale vissers zonder vooraf te voeren aan de slag gaan, hun ogen goed gebruiken en zo schitterende vissen tot maar liefst twintig kilo op de kant weten te krijgen.
Ali Hamidi en Neil Spooner reizen af naar een commercieel water in Kroatië waar zij op een voor iedereen toegankelijke manier lange afstanden werpen. De werptechnieken, geschikte materialen en tips zullen je zeker helpen om zelf ook verder te komen als je een flink eind wilt werpen. Naast het werpen komen ook tips over het opbouwen en onderhouden van een stek, haakaaskeuze, rigs en de nodige grote karpers aan bod.

 

Korda Masterclass 3 staat nu online 2

 

In het laatste hoofdstuk vissen Danny Fairbrass, Elliot Gray en Darrell Peck in Engeland. Aan de oevers van een tweetal wateren trekken zij de tackleboxen open en vertellen ze over hun favoriete pop-uppresentaties. Waarom zijn juist deze zo goed? En hoe knopen zij de beste rigs? Met de kennis en hulp van deze heren kan het niet anders dan dat jij het komende jaar een paar extra vissen gaat vangen.


Deze Masterclass 3 is zéker de moeite van het bekijken waard en dat je gratis online: klik hier!


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.