Ready made chod rig


20 april 2016 | Redactie

Om een zeer effectieve chod rig te maken komt het op de kleine details aan. Nou, daar heeft CW werk van gemaakt, deze rigs worden zorgvuldig met de hand geknoopt van de allerbeste materialen uit de Kryptec® range.

 

Op deze manier kan jij zorgeloos met de perfecte chod-rig vissen die zich niet alleen onderscheidt in betrouwbaarheid, maar vooral door zijn geweldige inhakingsvermogen en houvast tijdens de dril!


Er is bewust voor gekozen om het unieke Chod Link onderlijnmateriaal te gebruiken in combinatie met de CW Heli Swivel. Door deze manier van bevestigen kan de haak zonder noemenswaardige weerstand 360 graden in het rond draaien en op deze manier, (ongeacht de zwemrichting van de vis) keer op keer perfect in de onderlip prikken. Duidelijk mag zijn dat deze essentiële details in hoge mate de vangkracht van de chod rig bepalen.


Ready made chod rig 2


Bezitten een unieke curve, kent een prima inhakingsvermogen, heeft uitstekende draaieigenschappen en is zeer nauwkeurig geknoopt. Verkrijgbaar in maat 6 en 8 en is verpakt per drie stuks.


Meer info: www.carpwhisperer.com


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.