Successful Baits hennepolie


28 april 2016 | Redactie

Wie in het verleden hennep gebruikte tijdens het vissen kent de charme en de attractie op de vis van dit vettige, nootachtige kleine aas. Maar wie wel eens aan het gros van de moderne hennepflavours heeft geroken trekt meestal snel zijn neus op!

 

Synthetische smaak/geur-reproducties bereiken maar zelden de geur en smaak van hun natuurlijke tegenhanger. Dankzij uitgebreid onderzoek is het Successful Baits gelukt op basis van de juiste en natuurlijke grondstoffen, een pure hennepolie te bieden, waarmee het hun productportfolio – dat al jarenlang een goede reputatie geniet – zeker eer aandoet.

 

 Successful Baits heiennepol 2

 

De nieuwe hennepolie voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van de voedingsmiddelenindustrie. Door de koudgeperste extractie worden de ingrediënten nauwelijks aangetast tijdens de productie. De belangrijke essentiële bestanddelen en ingrediënten in dit waardevolle additief blijven dus maximaal attractief voor de karper.

 

 Successful Baits heiennepol 3

 

Geschikt voor dippen, soaken én daarbij honderd procent PVA-vriendelijk. Verkrijgbaar in 500 ml flacons: klik hier!

 

 Successful Baits heiennepol 4


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)


 

Frits Dogen

Ik heb zelf ook een fles besteld op http://www.cbdsense.com denk je dat deze net zo goed als degene die je hierboven laat zien? Ik kon deze zelf namelijk niet vinden.