Prachtschubs!


23 mei 2016 | Redactie

Zondag konden we melding maken van een Belgische topvis van 63 pond en zo hebben we vandaag nog meer beauty’s door Belgische vissers gevangen…

 

Zoals de meesten onder jullie ondertussen wel weten, vist Benelux karperlegende Alijn Danau sinds kort onder de CC Moore vlag. Zijn eerste vissen op aas van dat befaamde merk zijn al even een feit, maar recent ging hij ook voor het eerst met CC Moore boilies aan de slag op het vermaarde Rainbow. Deze prachtschub van 28,5 kilogram, gekend als Black Eye, gevangen op de Odyssey XXX bolies, was de kers op de taart voor Alijn.


Prachtschubs 2

 

Ook Glenn Geldof liet van zich horen hij ving de prachtige schub die de bijnaam ‘Kikker’ met zich draagt en wel op een half-om-halfje. Een halve Equinox bottom bait en een halve Equinox pop up. Een ietwat afwijkende presentatie dus, die deze vis om de tuin wist te leiden. 

 

Prachtschubs 3

 

De Belgische kanaalvisser Jordy, wiens achternaam op de redactie niet bekend is, sluit dit bericht af met een dijk van een schubkarper. Als we er zo eentje mogen vangen dit weekend, dan hoort niemand ons klagen!  
Zie ook: www.ccmoore.com 

Lees meer over:
CC Moore Alijn Danau Vangsten

Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.