All Season boilies van Exclusieve Baits


20 juni 2016 | redactie

Boilies die geschikt zijn voor gebruik het hele jaar door zijn er meer op de markt, maar de ‘Special K’ van  Exclusieve Baits is een All Season boilie die volledig afwijkt van de meest gangbare...

 

In de eerste plaats betreft het hier een erg zachte boilie, die heel fijn is van structuur. En die delicate bal beschikt dan ook nog eens over een zoet-romig smaakpallet, dat je doet denken aan de geur van vers gebakken wafels en pannenkoeken...

 

Meerwaarde

De evenwichtige en goed verteerbare samenstelling van de mix is verrijkt met twee zeer speciale en nog niet eerder door Exclusive Baits gebruikte poederattractoren. Deze attractoren worden door Exclusive Baits ook apart verkocht, omdat ze voor ‘thuisdraaiers’ van onmiskenbare meerwaarde kunnen zijn bij het samenstellen van een vangkrachtige boilie. De Special K Appetite Stimulator prikkelt de karper ook in uiterst moeilijke omstandigheden, met in de meeste gevallen een aasreflex tot gevolg. De instantvisserij krijgt hiermee een andere dimensie.

 

Topvissen

Tijdens de testfase van deze boilie ving teamlid Kurt Van Cauwenbergh een astronomisch aantal topvissen op het moeilijkste circuitwater van België. Een lange periode van blanken was voorbij en dat mag worden gezien als een knallende start, aangezien hij na enkele jaren weer terug is van weggeweest.

 

Exclusive Baits

Voor meer informatie over het imposante programma aan boilies, pop-ups, pellets, hookbaits, stick-mixen en liquids van Exclusive Baits, klik op het onderstaande logo:

 

 All Season boilies van Exclusieve Baits 2


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.