Bulkdeals CC Moore


23 juni 2016 | redactie

Engels topkwaliteitsaas in bulk aan kopen, aangepast aan Benelux - marktprijzen? Bij CC Moore kan het al even en afgelopen voorjaar kozen heel wat karpervissers in België en Nederland er dan ook voor  om aan de slag te gaan met CC Moore klassiekers als Live System, Odyssey XXX, Equinox, of de gloednieuwe Pacific Tuna boilies.

 

Ook wie nog een zomertrip/-campagne in de planning heeft, kan met deze bulkdeals beslist zijn / haar voordeel doen!

 

Nederland en België

De bulkdeals kunnen alleen worden gesloten via de CC Moore dealers in België en Nederland. Bij hen kan je vanaf heden terecht voor het bestellen - zonder extra verzendkosten (!) - van de deals van 50 of 100 kilo. Deze aanbiedingen gelden voor Shelflife boilies in 15-18 en 24 mm of  Freezers (let op: freezers worden verzonden voor eigen risico…) in 15 of 18 mm. En geloof het of niet: de prijzen beginnen bij slechts € 6,- per kilo!

 

Nadere informatie

Voor nadere vragen, of bijvoorbeeld het adres van een winkelier bij jou in de buurt die deze bulkdeals voor je kan verzorgen, kun je terecht op de Facebook- en/of Instagram pagina’s van CC-Moore, of stel je vraag rechtstreeks aan: benelux@ccmoore.net

 

Bulkdeals CC Moore 2


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.