Fast Water: hufterproof karperstokken


21 juni 2016 | Redactie

Snelstromende wateren vragen extra skills van mens en materiaal waar het karpervissen betreft. De omstandigheden zijn ruig, de vissen sterk en de obstakels talrijk. Prologic ontwierp voor dit decor een karperhengel die tegen een stootje kan.

 

Prologic

Zeker, rivierstokken moeten tegen een stootje kunnen. Verder moeten ze zwaar lood kunnen werpen op medium range, en daarnaast moeten ze natuurlijk een prachtige dwingende parabolisch progressieve actie hebben. Die eigenschappen komen samen in – wat ze zelf zeggen bij Prologic – de beste karperhengel die Prologic in huis heeft en de naam ‘Fast Water’ heeft gekregen.

 

Fast Water 2

Fast Water

Wie zijn wij om dat tegen te spreken? Er zijn drie modellen van dit type tweedelige hengel, die gemaakt is van  40T High Modulus Carbon. Er is een 9.6 voets hengel; een 12-voeter en een 12.6 voets, met respectievelijk als actiekenmerk 3.5 – 3.5 en 4.0 lb. Dus ga je voor ruig, of ben jezelf vaak niet zo zuinig op je materiaal? Prologic heeft de hufterproof karperhengel voor jou en die heet Fast Water!

 

Meer info: www.prologicfishing.com

 

Fast Water 3


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.