Korda 4th Dimension Eyewear


30 juni 2016 | Redactie

Met in het logo een bril verwerkt is de stap naar een range polariserende brillen van Korda misschien niet eens zo verwonderlijk! Maar met uiterst hoge kwaliteitseisen heeft het aardig wat tijd en werk gekost om tot de uiteindelijke serie 4th Dimension brillen te komen. De range kenmerkt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit en goede polariserende eigenschappen is een modern en stijlvol jasje. Er is keuze uit een drietal ontwerpen: Wraps, Aviator en Classics. En om te zorgen dat je onder alle omstandigheden optimaal zicht hebt kan je daarnaast ook nog kiezen uit verschillende kleuren glazen. Hierdoor kan je afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en lichtomstandigheden kiezen voor de perfecte bril.


Wraps – Dit sportief en nauw sluitende ontwerp is de instapper in de range en zal een grote groep vissers aanspreken. Hij is verkrijgbaar in een zwart model met bruine glazen en een olijf frame met daarin gele glazen.

 

Korda 4th Dimension Eyewear 2

Wraps

 

Aviator – Speciaal voor de liefhebbers is er ook dit old skool model dat de middenklasser uit de range is. De Aviator is leverbaar in een speciale “schildpad kleur” frame met bruine glazen en een mat zwart design met donker grijze glazen.

 

Korda 4th Dimension Eyewear 3

Aviator

 

Classics – Het absolute topmodel uit de 4th Dimension range is dit klassieke design. Net zoals de Aviator komt ook deze bril in het schildpadachtige motief. Deze keer is er echter gekozen voor ambergeel gekleurde glazen die zich perfect lenen voor “low light” omstandigheden. De andere optie bestaat uit een ontzettend stijlvolle matzwarte bril met donkergrijze glazen.

 

Korda 4th Dimension Eyewear 4

Classics

 

Alle brillen uit de range zijn voorzien van coole details, subtiele logo’s en zullen zowel aan de waterkant als tijdens andere vrijetijdsbestedingen zeker niet misstaan. Om het geheel af te maken worden de 4th Dimension brillen elk geleverd met een poetsdoek en nette opbergetui. 
De release zal naar verwachting in juli plaatsvinden!  

 

Klik hier voor meer informatie.


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.