Deze week: Dé Karperwereld 109 in verzending!


04 juli 2016 | Redactie

De abonnees van Dé Karperwereld mogen deze week aflevering 109 van hun favoriete magazine thuis verwachten. Daarin een mooi gevarieerd aanbod aan artikelen! 

 

Leerzaam materiaal van o.a. Lee Morris die het voor deze zomerperiode zeer effectieve ‘zig-riggen’ belicht door middel van een handig te volgen stappenplan.

Deze week de karperwereld 109 in verzending 02

Deze week de karperwereld 109 in verzending 03

Ook Saron Debets neemt je aan de hand mee en laat zien dat je met goed observeren meer resultaat kunt boeken dan met bijvoorbeeld het domweg onderhouden van een voerplek.

 

Deze week de karperwereld 109 in verzending 04

 

Al vissend wat opbouwen, dat is ook wat Danny de Kruyff dit jaar in Frankrijk deed met zijn ‘Operatie smikkelmix’… Check tevens Danny’s 60-ponder in dit nummer! Het vissen is de zomer lijkt relaxed en eenvoudig, maar wie fanatiek door vist in dit jaargetijde weet dat het lang niet altijd van een leien dakje gaat. Sjors Heefer komt daar eerlijk voor uit, maar vertelt ondertussen ook hoe je de grootste moeilijkheden ondervangt.

 

Deze week de karperwereld 109 in verzending 05

 

Karpercrack Ernesto Kamminga is dit nummer weer van de partij en zet de boel weer eens flink op scherp. Dat doen Joris Weitjens en Filip Matthys eigenlijk ook maar dan meer specifiek over de spiegelkarperuitzettingen – erg interessant! Mooi beschreven avonturen van onze vaste auteurs Koen Verweij en Daniel Takken, die de lezer meenemen op karperavontuur in respectievelijk Nederland en Frankrijk.

 

Deze week de karperwereld 109 in verzending 06

 

Een geweldige sfeerspread komt van de hand van Jens Verschaeren. Last but not least op de cover onze gewaardeerde huisvriend en hoffotograaf Willem Kwinten die ondertussen een heerlijk geschreven KW-Live voor rekening neemt, als titel ‘Onbereikbare spiegels’… Dit én nog meer in Dé Karperwereld 109, mis ‘m niet! Later deze week bij jou op de deurmat óf binnenkort in de kiosk… Neem nu een voordelig abonnement en heb voortaan het magazine direct voordelig in huis: klik hier!


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.