Uitbreiding kleding-range Korda


31 augustus 2016 | Redactie

Onlangs breidde Korda met de lightweight hoodies en comfortabele joggingbroeken zijn kledingrange al uit. Maar er is nog meer: met vier verschillende T-shirts en een drietal nieuwe stijlvolle caps wordt de range nóg mooier...

Stijlvolle klleding…

 

Korda

De nieuwe T-shirts zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XXXL en gemaakt van 100% katoen. Door te kiezen voor licht materiaal zijn de shirts comfortabel om te dragen. Er zijn vier verschillende modellen in de range met elk hun eigen karakteristieke kenmerken. Zo is er voor ieder wat wils en weet je zeker dat je met een gaaf shirt aan de waterkant zit.

 

uitbreiding kleding korda 2

De TK Vintage heeft een ‘gedragen’ look…

 

Kamo Snapback

Als laatste toevoeging aan de kledingrange zijn er een drietal nieuwe caps. Zo zijn er om te beginnen speciaal voor de liefhebbers van camouflage items een moderne Kamo Snapback en een meer ‘army model’ pet. Mocht je voorkeur uit gaan naar effen gekleurd model dan zal de TK Vintage waarschijnlijk in de smaak vallen. Deze pet, die de favoriet is van Danny Fairbrass heeft een ‘gedragen look’ en doet denken aan de eerste petten die ooit door Korda op de markt zijn gebracht.

 

Om te zorgen voor een maximaal draagcomfort zijn alle petten voorzien van een verstelbare sluiting. Zowel de petten als de T-shirts zijn vanaf september verkrijgbaar.

 

Voor meer informatie klik hier!

 

uitbreiding kleding korda 3

uitbreiding kleding korda 4

Zo strak gekleed stond je nog nooit te drillen…


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.