Fish Inn Hengelsport: JRC Contact Camouflage tenten


09 september 2016 | Redactie

Nieuws van Fish Inn - Camouflage is hot! Vele karpermerken zijn weer terug bij het oude vertrouwde camoupatroon. Natuurlijk kan een speler als JRC niet achterblijven. Het antwoord op alle andere merken is de JRC Contact Camou Range. Deze range bestaat uit drie modellen, die allemaal uitgevoerd zijn in het nieuwe JRC Camouflage patroon. Tevens is er voor elk model tent een bijpassende overwrap! 

Voor de JRC Contact Camou 60'' Oval Brolly: klik hier

 

JRC Contact Camou 60'' Oval Brolly

De JRC Contact Camou 60'' oval brolly is met maar liefst 10.000HH gegarandeerd waterdicht. Net als alle andere brollies en bivvies van JRC zijn de naden van deze JRC 60'' Oval Brolly dubbel geseald voor optimale waterdichtheid en kracht tijdens zware windstoten. Deze JRC Contact Oval Camou wordt standaard geleverd met twee storm poles van 60 cm lang. Net als veel andere brollies heeft ook deze JRC 60'' Contact Oval Brolly de eigenschap dat hij gemakkelijk in gebruik is en snel is op te zetten. Deze 60'' Camou Brolly wordt geleverd incl. een PVC grondzeil en een set heavy duty haringen. Deze JRC Brolly weegt maar 6 kg.

 

 

fish-inn-hengelsport-jrc-contact-camouflage-tenten-03

Voor de JRC Contact Camou 1 Man Bivvy: klik hier.

 

JRC Contact Camou 1 Man Bivvy

De JRC Contact Camou Bivvy is gemaakt van 210D Oxford tentdoek voorzien van een PU coating met een waterdichtheid van 5000HH zodat er nooit een druppel water doorheen komt. Daarbovenop komt het feit dat alle naden van de JRC Contact Camou Bivvy dubbel geseald zijn zodat die ook geen druppel doorlaten. Om zoveel mogelijk ruimte te benutten hebben de ontwerpers van JRC voor een praktisch ontwerp gekozen dat ruim, comfortabel en overzichtelijk is. Om ervoor te zorgen dat de JRC Contact Bivvy snel opgezet kan worden heeft JRC een eenvoudig 2-rib aluminium frame dat zowel licht als sterk is. De JRC Contact Coumou Bivvy wordt geleverd inclusief heavy-duty grondzeil en een luxe set haringen. Het totale gewicht van deze JRC Contact Bivvy is maar 5.8 kg.

 

fish-inn-hengelsport-jrc-contact-camouflage-tenten-04

Voor de JRC Contact Camou 2 Man Bivvy: klik hier.

 

JRC Contact Camou 2 Man Bivvy

De JRC Contact Camou Bivvy 2 man is het grotere broertje van de Camou 1 Man Bivvy. Qua kwaliteit en functionaliteit is de JRC Contact Camou 2 Man gelijk aan de 1 man bivvy. Echter is de ‘2 man’ in de breedte 35cm groter en in de diepte 40 cm groter. Hierdoor biedt model plaats een twee kleine bedchairs of een grote bedchair en een stoel. In het laatste geval blijft er nog ruim voldoende plaats voor tassen en andere spullen.

 

Gemakkelijk en snel bestellen

Bij Fish Inn betaal je boven de 100 euro géén verzendkosten én heb je het artikel (mits op voorraad) een dag later in huis: www.fishinn.nl 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.