Veel korting bij Zunnebeld Herfst Deals


29 september 2016 | Redactie

Vier dagen lang kunnen sportvissers van heinde en verre van de Herfst Deals bij Zunneveld in Zwolle profiteren. Met 21% korting betaalt Zunnebeld je de denkbeeldige BTW die je anders op elk product moet betalen. Voor een hengel van 100 euro betaal je dus maar 79 euro! 

Profiteer nu van 21% directe korting!

 

Zunnebeld

De Herfst Deals van Zunnebeld lopen van donderdag 29 september 2016 t/m zondag 2 oktober op www.zunnebeld.nl. Hier vind je meer dan 14.500 hengelsport artikelen! In de winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle kun je het brede assortiment zelf aanschouwen, aangevuld met materialen voor de aquariumliefhebbers en huisdierenproducten. 

 

Fraaie karpermaterialen zoals deze Fox Camo Easy Shelter...

 

Geen half werk

Bij Zunnebeld houden ze niet van half werk, en dus geven ze 21% korting op alles. Dus ongeacht het product, de hoeveelheid of het merk. Mocht Zunnebeld het product dat je wilt, hebben of kunnen leveren, ontvang jij deze fantastische korting. Mocht je een bepaald product niet kunnen vinden, geef ze dan even een belletje (038 - 421 58 97), stuur ze een mail (info@zunnebeld.nl) of stel je vraag via de live chat. Grote kans dat zij het alsnog voor je kunnen regelen.

 

Klik hier voor meer info.

 

Meer dan 14.500 hengelsport artikelen in de webshop!

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.