Trakker-kleding tegen de winterkou


30 september 2016 | Redactie

Een niet te missen item uit de Trakker Herfst/Winter 2016 collectie is de Core Multi-Suit. Dit warme pak is een welkome verrassing voor de naderende herfst en winter. We gaan ons immers weer opmaken voor kortere dagen, langere nachten en lagere temperaturen!

How do I look?

 

Trakker

De groene Core Multi-Suit bestaat uit een waterdichte, dikke jas en dito broek, aangevuld met een naar eigen wens in te ritsen fleecevoering. Dit geeft de Core Multi-Suit een veelzijdig stempel; je hebt de mogelijkheid de items samen of individueel te dragen.

 

Trakker-kleding tegen de winterkou 2

Met heerlijk fleece op de juiste plekken…

 

Core Multi-Suit

De jas is voorzien van een aangename gladde voering, met vakken voor handwarmers, een verstelbare capuchon en een ritssluiting die voorzien is van extra bescherming. Een mooi two tone design, met fraaie details en subtiele ‘branding’ zorgen dat je er aan de waterkant goed bij zit. Het pak is voorzien van een fleecevoering die naar wens in te ritsen is voor extra bescherming, maar die ook ook los gebruikt kan worden als een comfortabel vest.

 

Broek

Als we kijken naar de warme, waterdichte broek zien wij dat deze is voorzien van fleecegevoerde zakken, versterkte kniestukken en zitvlakstukken,  plus een verstelbaar middeloppervlak. Op deze manier ben je verzekerd van een uiterst comfortabel en warm verblijf aan de waterkant!

 

Klik hier voor meer info.
 

Trakker-kleding tegen de winterkou 3

Laat de winter maar komen!


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.