Release nieuwe voerrange Successful Baits in zicht


26 oktober 2016 | Redactie

Bij Successful Baits is de ene range nog niet in de winkels, of de andere dient zich alweer aan. Op stapel bij de Duitse meesterbakkers uit Kerken staat momenteel een release van veelbelovende 2017 producten, waarvan de VNX+ range een van de uitblinkers zal worden. Een voorproefje…

 

Een kanjer op de VNX+ voor testvisser Nils Wriedt.

 

Successful Baits

Hoewel de range nog in de eindfase van de productontwikkeling is en nog volop wordt gebruikt door leden van het Successful Baits team, komt de datum van uitkomst ras naderbij. Er is een jaar gewerkt aan het verzamelen van basisingrediënten en de juiste samenstelling van de nieuwe range, die uitvoerig getest is in de praktijk van de waterkant. Nu is hij perfect en kan de eindfase in gang gezet worden waarbij de productie, verpakking en verspreiding wordt gerealiseerd.  

 

 

Ook een VNX+ vis voor Marcel Behling...

 

Speciaal additief

De naam VNX+ is nog niet eerder gebruikt. Ook het basisconcept en een speciaal additief dat werd ingezet, werd nog niet eerder toegepast in de productie van het team van Christian Heymanns. De mix van toevoegingen is precies gedoseerd om een optimale werking te geven. Volgens Christian Heymanns resulteert het samenspel tussen de ingrediënten van de VNX+ een unieke smaak- en geurervaring, die in het bestaande gamma nog niet voorkwam.

 

 

Niet de eerste de beste vis voor Jochen Berger, maar wel op VNX+...

 

Beurs

De eerste verpakkingen en samples van de VNX+ serie wordt verwacht tijdens de Carp Expo beurs in Wallau (26 en 27 november – red.) en de Carp Austria beurs op 3 en 4 december in Wenen. De verkoop start in januari 2017 op de Carp Meeting beurs in Hannover.

 

Alle informatie en meer details over de samenstelling volgens zo spoedig mogelijk vanaf eind november op de website en de Facebookpagina van Successful Baits.

 

Klik hier voor de website en hier voor de Facebookpagina

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.