Korum Maxi Rig Manager ‘fully loaded’


31 oktober 2016 | Redactie

Korum timmert aan de weg en in 2017 zullen we veel gaan horen van dit merk, dat naast fraaie luggage bekend is voor zijn degelijke en fraaie luggage en producten voor karper-, barbeel- en witvissers, maar ook veel hengels op de markt gaat brengen, inclusief roofvishengels. Voor de karpervisser gaat men echter op dezelfde vertrouwde voet verder.

Fraai en innovatief...

 

Korum

Onder de term Intelligence Tackle Management (ITM) lanceert het ambitieuze merk een serie gereedschappen, boxen, tools en opbergmaterialen die uitblinken in gebruiksgemak. Veel tools uit de ITM koker komen samen in de prachtige Maxi Rig Manager.

 

 

Handig en overzichtelijk...

 

ITM

De Maxi Rig Manager is de meest functionele ITM box van Korum, met een innovatief design. Deze box is compatibel met alle ITM accessory boxen, rig boards en Xpert onderlijnen doosjes. The Maxi Rig Manager is voorzien van een slim deksel waarin je je rig tooltjes, schaartje en hakenstekers kunt opbergen. Niet meer zoeken in het gras waar ze zijn, klik ze in de deksel en je vindt ze altijd terug.

 

 

Alles heeft zijn plek...

 

Maxi Rig Board 

Deze Maxi Rig Manager koop je inclusief een 2 x 4-compartiment doosjes; een magnetische hakendoos; een Maxi Rig Board met 20 pinnen; een Gated needle (naald); Bait drill (boor); Safety Barbed Needle (naald); een kleine en een grote hakensteker en een schaartje.

 

Klik hier voor meer info.

 

 

Korum slaat telkens nieuwe wegen in...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.