JRC lanceert Contact Camou supertrio


20 november 2016 | Redactie

Camouflage is hot. Vele karpermerken zijn weer terug bij het oude vertrouwde camouflage patroon en natuurlijk kan een speler als JRC niet achterblijven. Het antwoord is de JRC Contact Camou range.

De Camou brolly wordt geleverd inclusief twee storm poles, een PVC groundsheet en een set heavy duty haringen.

 

Deze range bestaat uit drie modellen die allemaal uitgevoerd zijn in het nieuwe JRC camouflagepatroon. 

 

Oval Brolly

De JRC Contact Camou 60’’ Oval Brolly is de ideale shelter voor de mobiele visser, maar is tevens in de winter te gebruiken in combinatie met de bijpassende overwrap. Klik hier voor meer details.

 

Contact Camou Bivvy 

De JRC Contact Camou Bivvy is gemaakt van een PU coated tentdoek met een waterdichtheid van 5000HH. Ondanks deze 100% waterdichtheid weegt de JRC Contact Bivvy maar 5.8 kg. Klik hier voor meer details.

 

 

Alle naden van de JRC Contact Camou Bivvy zijn ook nog eens dubbel geseald...

 

Contact Camou Bivvy 2 man 

De JRC Contact Camou Bivvy 2 man is het grotere broertje van de camou 1 man bivvy. De JRC Contact Camou Bivvy 2 man biedt plaats aan 2 kleine bedchairs of 1 grote bedchair en een stoel. Klik hier voor meer details.

 

 

De JRC Contact Camou Bivvy is gemaakt van 210D Oxford tentdoek voorzien van een PU coating met een waterdichtheid van 5000HH zodat er nooit een druppel water doorheen komt.

 

Karpershop

Deze JRC tenten zijn gemakkelijk en snel te bestellen bij de FishInn karpershop. Boven de 100 euro betaal je geen verzendkosten en heb je het artikel (mits op voorraad) een dag later in huis. 

 

Klik hier voor meer info.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.