Veel Prologic nieuws in 2017


23 november 2016 | Redactie

Prologic gaat 2017 inluiden met veel karpernieuws op alle fronten. Het karpermerk van moederbedrijf Svendsen Sport kan inmiddels bogen op een breed assortiment maar heeft aan de weg getimmerd om uit te breiden met tal van materialen, waaronder bivvy’s, de Last Meter range, tools, Cruzade chairs en veel accessoires.

 

Prologic 

De range van Prologic kan in 2017 bogen op tal van nieuwe producten. Hieronder een drietal geselecteerd.

 

Rig Tool

Een gereedschapje met een High grade aluminium body waar vier andere gereedschappen in verwerkt zijn: een lijnestripper, een lijnknipper, een knopentrekker en een getaperde punt om lusjes te maken en D-rings te vormen.

 

 

Cruzade Comfort Chair

Een super comfortabele stoel die je voor je plezier uitvouwt aan de waterkant. Even oogjes toe en je slaapt. De Cruzade heeft onder meer een comfortabele armleuning, zachte vulling, verstelbare poten van 30 tot 40 cm, een eigen gewicht van 5,6 kg en een maximum gewicht tolerantie tot 140 kg. 

 

 

 

Bivvy Carpet

Dat is nog eens wat anders dan een koud zeiltje. Een super mooi vloerkleedje voor in de bivvy die het ‘home sweet home’ gevoel optimaliseert. Gemaakt van neopreen en sterk PVC, toe te passen in de bivvy of de brolly. Is waterdicht en heeft bevestigingspunten voor de tentharingen (niet bijgevoegd). Afmetingen: 94 x 45 cm.

 

Bekijk hier de nieuwe producten van de Prologic range.

 

Het Svendsen Sport merk Okuma heeft met de Custom Black overigens een fraaie betaalbare karpermolen uitgebracht. De Custom Black heeft 3 kogellagers en trekt bij één slingeromwenteling 102 cm lijn binnen. Bekijk hieronder het filmpje op YouTube.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.