Vernieuwde Arma Point haken in ‘Edges’ range


29 november 2016 | Redactie

De Edges terminal tackle range van Fox heeft de afgelopen drie jaar de karperwereld veroverd en hielp mee om de kwaliteit van rig componenten naar een nieuw niveau te tillen. Er was echter nog één klus: het transformeren van de Arma Point karperhaken in de Edge filosofie…

 

Fox Edges

Omdat het meerdere jaren heeft gekost om een nieuwe range Edge haken te ontwerpen, ontwikkelen en testen, heeft deze klus even op zich laten wachten.
In plaats van een keuze te maken uit de catalogus van een haakfabrikant heeft Fox de Arma Point patronen vanaf nul getekend met de nieuwste CAD software, zodat ieder detail in elk afzonderlijk patroon precies is zoals bedoeld voor de moderne karpervisser. Ieder oog, punt en steel op elk model is ontworpen volgens exacte specificaties. Het eindresultaat is een Edges Arma Point haakrange die uit acht modellen bestaat, die naar de mening van Fox en haar consultants de sterkste en scherpste haken zijn die je in de schappen zult aantreffen.


 

Curve Shank...

 

EDGES CURVE SHANK 

Dit is een verbeterde versie van het originele Arma Point SSC ontwerp; speciaal ontworpen voor bodemaas- en wafter presentaties. Met een naaldscherpe rechte punt, binnenwaarts gedraaid oog; een agressieve gebogen steel die helpt de haak te draaien en in de onderlip te prikken. Met een matte donkere coating en een supersterke en lichtgewicht XC80 Vanadium staal constructie.

Verkrijgbare maten met weerhaak: 2, 4, 5, 6, 7 & 8. Verkrijgbare maten eerhaakloos: 6 & 8. Verpakt per 10 stuks

 

 

Curve Shank Short...

 

Edges Curve Shank Short

Ook deze haak is een verbeterde versie van het originele Arma Point XSC ontwerp. Perfect voor zowel bodemaas- als pop-up presentaties, met een naaldscherpe rechte punt, een recht oog, een korte, wijde steel. Met een matte donkere coating en een supersterke en lichtgewicht XC80 Vanadium staalconstructie. 
Alleen verkrijgbaar met weerhaak in de maten 2, 4, 5, 6, 7 & 8. Verpakt per 10 stuks.

 

Curve Shank Medium...

 

Edges Curve Shank Medium

Perfect voor zowel bodemaas- als pop-up presentaties; ideaal voor de populaire 360 rig presentatie; met naaldscherpe rechte punt; een binnenwaarts gedraaid oog; met een agressieve middellange gebogen steel helpt de haak te draaien en in de onderlip te prikken. Met matte donkere coating en een supersterke en lichtgewicht XC80 Vanadium staalconstructie.
Verkrijgbare maten met weerhaak: 2, 4, 5, 6, 7 & 8. Verkrijgbare maten weerhaakloos: 6 & 8. Verpakt per 10 stuks.

 

Wide Gape Straight...

 

Edges Wide Gape Straight

Perfect voor zowel bodemaas- als pop-up presentaties; met naaldscherpe rechte punt en agressief 25 graden binnenwaarts gedraaid oog. Met een matte donkere coating en een supersterke en lichtgewicht XC80 Vanadium staalconstructie.
Verkrijgbare maten met weerhaak: 2, 4, 5, 6, 7 & 8. Verkrijgbare maten weerhaakloos: 6 & 8. Verpakt per 10 stuks.

 

Wide Gape Beaked...

 

Edges Wide Gape Beaked

Dit is een verbeterde versie van het originele Arma Point SSBP ontwerp. Perfect voor zowel bodemaas- als pop-up presentaties. Heeft een naaldscherpe klauwpunt. De klauwpunt maakt de haak perfect voor bodemvisserij op harde grindondergrond. Heeft een 10 graden binnenwaarts gedraaid oog. Met een matte donkere coating en een supersterke en lichtgewicht XC80 Vanadium staalconstructie. 
Verkrijgbare maten met weerhaak: 2, 4, 5, 6, 7 & 8. Verkrijgbare maten weerhaakloos: 6 & 8. Verpakt per 10 stuks.

 

Stiff Rig Beaked...

 

Edges Stiff Rig Beaked

Een verbeterde versie van het originele Arma Point SR ontwerp. Perfect voor pop-up presentaties zoals Chod, Hinged Stiff en Multi Rigs. Ook geschikt voor stiff rig presentaties met bodemaas. Met naaldscherpe klauwpunt en 25 graden buitenwaarts gedraaid oog voor gebruik met super-stijve mono zoals Edges Rigidity. Het grote oog laat 30 lb Rigidity drie maal doorvoeren bij bevestiging met de knotless knot.
Matte donkere coating. Een supersterke en lichtgewicht XC80 Vanadium staalconstructie. 
Verkrijgbare maten met weerhaak: 2, 4, 5, 6, 7 & 8. Verkrijgbare maten weerhaakloos: 6 & 8. Verpakt per 10 stuks.

 

Stiff Rig Straight...

 

Edges Stiff Rig Straight

Ontworpen op verzoek van vissers die een haak met rechte punt prefereren. Perfect voor pop-up presentaties zoals Chod, Hinged Stiff en Multi Rigs. Ook geschikt voor stiff rig presentaties met bodemaas. Met naaldscherpe rechte punt; 25 graden buitenwaarts gedraaid oog voor gebruik met super-stijve mono zoals Edges Rigidity.
Het grote oog laat 30lb Rigidity drie maal doorvoeren bij bevestiging met de knotless knot. . Met matte donkere coating. Een supersterke en lichtgewicht XC80 Vanadium staalconstructie. 
Verkrijgbare maten met weerhaak: 2, 4, 5, 6, 7 & 8. Verkrijgbare maten weerhaakloos: 6 & 8. Verpakt per 10 stuks.

 

 

Dankzij het grotere oog kun  je de onderlijn nu drie keer 'doorhalen' voor een knotless knot...

 

Edges Zig & Floater Hooks

Specifiek ontworpen voor gebruik aan Zig en oppervlakte rigs, ook geschikt voor stiff rig presentaties met bodemaas. Met naaldscherpe rechte punt; een licht naar buiten gedraaid oog voor gebruik met monofilament lijnen. Matte donkere coating en supersterke en lichtgewicht XC80 Vanadium staalconstructie. Dunnere draad vergeleken met andere Edges haken voor de subtiele presentatie waarvoor ze ontworpen zijn.
Verkrijgbare maten met weerhaak: 6, 8 & 10. Verkrijgbare maten weerhaakloos: 6, 8 & 10. Verpakt per 10 stuks.

 

Klik hier voor meer info.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.