BankBound: trendy & retro tegelijk


05 januari 2017 | Redactie

Prologic is lekker bezig. Niet alleen met nieuwe hengels, beetmelders en hun brede aanbod aan de ‘Last meter’ eind-tackle voor karpervissers, maar zeker ook op het gebied van trendy kleding. De BankBound kleding zal ook veel andere sportvissers dan alleen karpervissers aanspreken.

 

Met een TPU membraam dat voor een puike waterdichtheid zorgt...

 

Prologic

De kledinglijn van Prologic stond sowieso al strak van de kwaliteit, maar met de BankBound kleding komt er ook nog eens een zeer hippe impuls die onder meer de retro camo terugbrengt waar die hoort: bij Prologic! De ouderwets uitgevoerde retro camo print is voorzien van de nodige vernieuwingen om het echt 2017 te maken!

 

Vette pet...

 

BankBound

De kledinglijn bestaat uit caps, jassen, T-shirts, schoeisel en meer. Een fraai voorbeeld is het 3-Season jacket, dat je comfortable warm houdt in alle soorten Hollands weer. Dankzij het (hou je vast) 2-layer durable 320D 100% polyester taslon shell fabric weefsel en een TPU membraam dat voor een puike waterdichtheid en ademende transpiratie-afwikkeling zorgt, kon dit jasje (zie foto bovenaan dit artikel), dat met een bijbehorende broek uitkomt, wel eens een populair kledingstuk worden aan de waterkant.

 

Klik hier voor meer informatie over de BankBound kleding van Prologic.

 

 

Strak shirtje...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.