Nieuwe Madtexx domes van MAD


18 januari 2017 | Redactie

In het 2017 assortiment heeft MAD de Dome Madtexx bivvy opgenomen, een fraaie, zeer stevig en makkelijk op te zetten tent met een lekker dik doek. De Mad Dome verschijnt ook in een nylon versie in zowel een 1 dome als 2 dome.

 

Ademend doek

De 1 man en 2 man domes hebben naast de nylon versie een dik ademend Madtexx doek (10.000 mm) gekregen dat condensatie tegengaat bij alle weersomstandigheden. Het doek heeft versterkte naden en versterkte stresspunten. 

 

 

Ventilatieraam 

De Madtexx domes hebben een groot ventilatieraam aan de achterzijde, hengel-klittenband aan weerszijde van de voordeur, fijne, goed werkende ritsen en een multifunctionele deur met onder meer muggengaas. De bivvy heeft een 3 bogen design en staat stevig op een bijgeleverde PVC groundsheet. 

 

Winterskins

De bestaande 1 en 2 man winterskins passen ook op deze nieuwe domes. De Madtexx bivvy's worden geleverd inclusief 3 rvs haringen, grondzeil, draagtas en stangen. De afmetingen van de draagtas met ingepakte bivvy zijn 114 x 20 x 20 cm (one man - 5,3 kg) en 116 x 20 x 20 cm (two man - 6,1 kg). De afmetingen van de opgebouwde bivvy's zijn 260 x 105 x 135 cm (one dome) en 305 x 230 x 145 cm (two dome).

 

Klik hier voor meer informatie

 

De achterzijde...


 

 

Lees meer over:
MAD bivvy Madtexx dome

Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.