Tribal XTR: een einde aan de chaos


19 januari 2017 | Redactie

Het Organised Compact Design van de Tribal XTR lijn is een van de in het oog springende zaken uit de 2017 line-up van Shimano. Accessoiretassen, rigcases en allerhande prachtige aanvullingen  in de fraaie Tribal XTR camo-kleuren die je laten ‘shinen’ aan de waterkant. De Compact System Carryall set is een mooi voorbeeld uit die reeks. 

 

Tribal XTR range

Deze System Carryall Set uit de Tribal XTR range heeft een hoofdvak met vier extra zijvakken en een speciaal vak voor een lange rigbox. Bovenop de tas zit een extra vak voor je buzzerbars. De set bestaat verder uit acht kleine losse accessoiretassen met een harde achterkant en twee grotere accessoiretassen.

 

De carryall set heeft acht kleinere tasjes en twee grotere tassen die er in passen...

Compact System Carryall set 

Deze carryall set is een must have voor de georganiseerde visser, of juist van de chaoot die genoeg heeft van de wirwar aan doosjes en klosjes in zijn grote vistas en het jaar 2017 ziet als het jaar van de grote vooruitgang. Met de Compact System Carryall set kun je namelijk alles netjes onderbrengen en in een logische volgorde in je carryall steken en daar jarenlang plezier van hebben.

 

Optioneel de keuze uit veel aanvullende accessoiretassen die allemaal in de carryall passen...

Shimano

Naast de carryal set brengt Tribal deze XTR Carryall ook uit als losse carryall tas, zonder de tasjes. En over die tasjes, cases etcetera:  er is een hele reeks van die prachtige aanvullingen beschikbaar, zoals een XTR tasje voor je weegschaal, voor je kleine en grote accessoires, een cooking case, camera holster of noem maar op. Check de hele XTR range uit de Shimano Tribal afdeling en kies precies hetgeen je wilt voor jouw eigen spullen en mogelijkheden.

 

Klik hier voor meer Tribal XTR informatie.

 

 

A bird's eye view van de carryall...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.