Instagram-vriend Olivier Gandzadi: ‘Fishing from France to the USA’


11 maart 2017 | Olivier ‘Da Sniper’Gandzadi

Dit stukje gaat over onze Instagram-vriend Olivier Gandzadi, in de social media beter bekend als ‘Da Sniper’. Hij is het levende bewijs dat riviervissen een grenzeloze visserij is.

Vanwege de ondieptes tot een flink stuk uit de oevers moeten de toppen omhoog en de steunen goed strak; de runs zijn snoeihard hier!

 

De voormalige Parijzenaar viste vroeger bijna uitsluitend aan de Seine, maar zijn leven bracht hem uiteindelijk naar Portland in de USA. Zijn passie bleef echter onveranderd en zo zette de die-hard riviervisser zijn liefhebberij voort aan de oevers van o.a. de Columbia Rivier. Olivier zet regelmatig mooie foto’s van vangsten en ook spectaculaire rivieraanbeten op video online. Wil je Da Sniper checken volg hem dan op Instagram: #da_snipa en volg ons voortaan ook meteen op #dekarperwereld

 

Instagram-vriend Olivier Gandzadi: ‘Fishing from France to the USA’ 2

Olivier Gandzadi mag je met recht een verknochte riviervisser noemen.

 

Parijs

‘Het begon voor mij allemaal aan de rivier de Seine, midden in Parijs. Ik spijbelde vaak van school om te proberen zo’n goudblinkende dame te vangen, enigszins teruggetrokken en toch midden in de hectiek van de grote stad. Ik werkte hard aan mijn skills, leerde vooral mijn geduld te beheersen en merkte dat ik wilde leven voor het grote karperavontuur. Ik deed eigenlijk amper aan voorvoeren, maar probeerde vooral uit te dokteren wanneer de karpers op bepaalde plekken verkeerden en wanneer ze geneigd waren daar ook werkelijk te gaan azen. Beloftevolle plekken beviste ik op drie verschillende momenten verdeelt over 24 uur en zo kwam ik erachter wanneer ik er in het vervolg het best kon gaan vissen. Op de Seine is er namelijk een groot onderscheid te maken tussen typische dag- en nachtstekken.’ 


Wil jij het complete artikel uit deze Karperwereld 112 graag als eerste lezen? Neem dan nu meteen even een voordelig abonnement en klik hier.


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.