Carp Zwolle ‘is gonna be Grade’ voor Strategy


25 januari 2017 | Redactie

In het weekend van 3, 4 en 5 februari is het weer zover: de Season’s kick-off voor het karperseizoen op Carp Zwolle tijdens de karperbeurs in de IJsselhallen van Zwolle. Strategy zal prominent aanwezig zijn en je de nieuwste producten presenteren. 

 

 

 

Het gamma van Strategy is voor 2017 weer flink uitgebreid. Om alvast een indruk te krijgen volgt hieronder een sneak-peek van een aantal schitterende en bijzonder innovatieve producten.

Grade

Met ‘Grade’ spreekt Strategy de ambitie uit om de absolute innovator in het high performance segment te zijn op luggage gebied. Dit is niet slechts de zoveelste ‘high end range’, maar een volstrekt uniek concept waarin gekozen is voor maximaal comfort, de allerbeste materialen en het typische samenspel tussen elegantie, two-tone design en een modieus ontwerp. Het innovatieve, modulaire systeem zorgt ervoor dat alle elementen binnen deze productgroep naadloos op elkaar aansluiten. 

 

 

High end luggage...

 

Grade Pride Storage Bags

De absolute trots als het om karpertassen gaat, zijn bij Strategy de Grade Pride Storage Bags. Bij deze Storage Bags is daadwerkelijk alles uit de kast gehaald om de beschikbare ruimte zo effectief mogelijk te maken. De ervaren karpervisser zal in deze tas vinden waar hij al zo lang naar op zoek is!

 

 

It's gonna be Grade... met onder meer deze Grade Pride Storage Bags...

 

Grade Pretorian Back Pack

De nieuwe supergebruiksvriendelijke rugzak is een absolute lust voor het oog. Het Strategy development team heeft al haar ervaring in deze rugtas gelegd. Een rugtas met een perfect formaat die prettig te dragen is en neergezet kan worden als een normale tas. Heeft genoeg ruimte om alle benodigdheden voor een dag of nacht vissen mee te nemen. Voorzien van handige klikkers zodat het innovatieve ‘Safe Guard Bankstick System’ op eenvoudige wijze aan de rugzak kan worden gehangen. Ook met twee lange straps om de nieuwe ‘Chaser Rolable Unhooking Mat’ onder de tas te dragen.

 

 

De Grade Pretorian back pack...

 

Pole Position

Ook op het gebied van end-tackle heeft Strategy niet stilgezeten, want er zijn weer een aantal zeer innovatieve producten aan het ‘Pole Position’ pakket toegevoegd.
Het inmiddels bekende Strategy Central Shocker System is het meest veelzijdige inline loodsysteem op de markt. De unieke, door Strategy ontworpen insert sluit naadloos aan bij het lood en biedt de mogelijkheid om de rig vanuit het daadwerkelijke centrum van het lood te laten vertrekken. De innovatieve QC Shocker Swivel speelt daarbij een belangrijke rol aangezien daarmee een shockereffect gecreëerd kan worden en het loodsysteem bovendien uitermate veilig wordt. 

 

 

Een zeer goede aligner...

 

Inline Grippa Shocker 

De geheel vernieuwde Carp Lead Range, heeft met het Inline Grippa Shocker lood een uniek lood met bijzonder profiel. De range biedt een veelheid aan verschillende typen lood (zowel inline- als wartelloden) waarmee elke visser uit de voeten zal kunnen. Er is gekozen voor loodvormen die het minst gevoelig zijn voor in de war raken tijdens het inwerpen. De inline versies zijn voorzien van een unieke shocker insert die de karper vrijwel geen kans/mogelijkheid meer biedt om het gewicht van het lood te gebruiken en zich van een ingeprikte haak te ontdoen. Dergelijke kant-en-klare, anti-tangle, shocker inserts zijn uniek in de markt. 

 

 

Geen last meer van haperende verbindingen...

 

 

Deze stand kun je al van verre zien op Carp Zwolle...

 

Line Aligners & Knot Protector Sleeves

Het stijve materiaal van de nieuwe Line Aligners sluit naadloos aan op de haak en daarmee is een effectieve inhaking gegarandeerd. Het is belangrijk dat een aligner niet te slap is en op dit punt onderscheidt deze aligner zich. 

 

Eveneens onderscheidend is de Knot Protector Sleeve. Bij het vissen met een voorslag dient deze altijd door middel van een knoop aan de hoofdlijn te worden bevestigd. Deze knoop zorgt vaak voor irritaties tijdens het werpen en uitvaren. De hoofdlijn blijft geregeld achter de voorslagknoop hangen en dit resulteert dikwijls in het verslepen van je lood tijdens het uitvaren of het haperen van de lijn tijdens de worp. Strategy heeft speciaal voor dit probleem de innovatieve Knot Protector Sleeve ontwikkeld. Deze handige, subtiele sleeve kun je eenvoudig over je knoop schuiven en daarmee is het probleem van een haperende lijn verholpen!

 

Strategy komt met nog veel meer nieuws naar de Carp Zwolle beurs. Wil je alle nieuwtjes lezen en bekijken, klik dan hier.

 

 

We krijgen er al zin in...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.