Sneeka Brolly System: voor elk seizoen


31 januari 2017 | Redactie

Het Sneeka Brolly System van Taska brengt met een zeer degelijke brolly een onderkomen voor elk weertype dankzij een infill panel die jouw brolly ook geschikt maakt voor lange sessies,  winterse omstandigheden en herfststormen. In de basis hou je echter een snel op te zetten brolly, ideaal voor korte sessies en zomerse visserij.

 

Het Sneeka Brolly System beschermt je het hele jaar rond...

 

Taska

Die insteek maakt dit systeem tot een van de veelzijdigste brollies op de markt, want hiermee is deze juweel van Taska gewoon een compact onderkomen voor elk weertype in elk seizoen. Een van de speerpunten is het doekmateriaal. Dit 20,000 Hydrostatic Head materiaal houdt gewoon alles droog binnen in je brolly. Met zijn 66 inch breedte is de brolly ruim genoeg voor lange sessies. 

 

 

De open brolly vanaf de zijkant...

 

Sneeka Brolly

Bij de aankoop van de Sneeka Brolly System is het infill panel dat je brolly met één ritsaansluiting volledig dicht afsluit, inbegrepen bij aankoop. Mocht het warmer en droger worden, dan heeft dit panel een ingebouwde muggengaas optie, terwijl je de ‘deur’ ook kunt openen, oprollen, of de boel afsluiten op een ‘brievenbusje’ na om snel een blik op het water en je hengels te kunnen werpen.

 

 

In de zomer te gebruiken als gewone open brolly...

 

Ingebouwde deurmat

Inbegrepen bij aankoop zijn: de Brolly System, Front Infill Panel, Heavy Duty Bivvy Pegs, twee Side Storm Poles, twee Front Storm Poles, een Heavy Duty GroundSheet met ingebouwde deurmat, drie Tensioning Bars en een Heavy Duty draagtas. 

 

Meer weten? Klik hier voor meer details en foto’s.

 

In dit filmpje hieronder kun je goed zien hoe alles opgezet wordt en hoeveel ruimte het inneemt.

 

 

 

Lees meer over:
wereldmerk Taska Sneeka Brolly

Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.