Bestel je nieuwe rodpod bij Tackleshop


01 februari 2017 | Redactie

Voor het aankomende seizoen heeft Tackleshop.nl het assortiment uitgebreid met een aantal zeer interessante rodpods waarvan we hier drie JRC modellen uitlichten.

 

 

De JRC Extreme TX

 

JRC Extreme TX

De eerste is de JRC Extreme TX, het nieuwe paradepaardje. Deze rodpod is dusdanig flexibel in te stellen dat je er werkelijk in iedere situatie gebruik van kunt maken. De rodpod is zowel in hoogte als in lengte te verstellen en daarnaast ook nog eens als lage rodpod en als hoge rodpod te gebruiken. Handig voor het vissen op lange afstanden!

 

De Extreme TX is leverbaar in een uitvoering die plek biedt aan drie hengels en een uitvoering die plek biedt aan vier hengels. De JRC Extreme TX is zowel horizontaal als schuin te gebruiken.

 

 

De JRC Contact SQR Pod is een van de lichtste modellen rodpods van dit moment.

 

JRC Contact SQR Pod

De Contact SQR Pod is een rodpod die dankzij de lichtgewicht aluminium constructie slechts 2,8 kilogram weegt. Het compacte transportformaat maakt de rodpod ideaal voor kortere sessies. De rodpod kan zowel als traditionele rodpod als goalpost opstelling gebruikt worden en is verstelbaar in hoogte en lengte. De buzzerbar biedt ruimte aan drie karperhengels. 

 

JRC Cocoon Quad Pod

Tenslotte introduceert JRC dit jaar de JRC Cocoon Quad Pod, een rodpod die dankzij een slim ontwerp op iedere ondergrond gebruikt kan worden. De vier poten zijn individueel in te stellen en dankzij het roterende centrale blok kan de rodpod in verschillende hoeken gebruikt worden. Door de lichtgewicht aluminium constructie weegt het geheel slechts 4 kilogram en is de rodpod eenvoudig en compact mee te nemen naar de visstek. 

 

De JRC Cocoon Quad Pod 3-rod biedt ruimte aan drie hengels

 

Wil je meer informatie over deze modellen bekijk dan het assortiment rodpods van Tackleshop.nl

 

Lees meer over:
JRC rodpods Tackleshop

Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.