​It’s not over yet


28 februari 2017 | Redactie

Hoewel de temperatuur langzaam omhoog kruipt, wil het verder nog niet zo vlotten met het voorjaar. Wind, regen en hier en daar vorst aan de grond maken de bivvy nog niet tot een zomerverblijf. Die dikke wollen muts van ESP blijft dus nog even de dresscode bepalen.

 

ESP

Geen straf overigens, want die muts houd niet alleen je hoofd warm, maar zorgt ervoor dat de stemming in je lichaam daaronder ook op peil blijft. De meeste warmte verdwijnt via je hoofd uit je lichaam, weet inmiddels iedereen. Die muts blijft daarom een belangrijk hoofddeksel. 

 

Burgundy

ESP heeft deze ESP Headcase woolly hat in fraai olijfgroen en fraai burgundy rood uitgebracht. De muts is dik gebreid, aangevuld met fleece en zacht aan de binnenzijde. Hij kent een goede stretch, zodat je er geen hoofdpijn van krijgt. Ideaal voor de karpervisser en elke natuurliefhebber die geen kou aan zijn kop wil.

 

What's wrong in this picture? Alsof je Bertus Rozemeijer met een karper ziet poseren, deze foto van karpervisser pur sang Terry Hearn met een dikke snoekbaars...

 

Terry

Een van de karpervissers die inmiddels niet meer zonder deze muts kan is Terry Hearn. De populaire karpervisser maakte de afgelopen twee maanden al fraaie wintervangsten waarbij de rode muts getuige was!

 

 

Terry Hearn met The Parrot, een Engelse karper van liefst 63 lb die hij vorige week op zijn naam schreef.

 

Klik hier voor meer informatie over ESP.

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.