Spraakmakend interview met Vik Debouvere in Dé Karperwereld


18 maart 2017 | Redactie

‘Van hooligan tot hippie, van leven tot dood’, zo luidt de subkop van het artikel dat komende week verschijnt in het magazine Dé Karperwereld. Het interview dat hoofdredacteur Franklin Broeckx afnam met de kleurrijke Belgische karpervisser Vik Debouvere zal ongetwijfeld als spraakmakend de geschiedenis ingaan. Het gebeurde niet eerder dat het leven van een karperauteur zo diepgaand werd besproken als in dit interview: 

 

Over het aanvankelijke bestaan van een onschuldig in het bos spelende belhamel, die uitgroeit tot een harde kern voetbalhooligan, maar later in zijn leven aansluiting vindt bij Greenpeace. Zijn rode draad vormt altijd en immer de karpervisserij, de passie waaraan hij, zelfs nu zijn einde nadert, nog dagelijks denkt. Debouvere, een oersterke man, een boom van een vent, hij zou nog wel een tijd mee willen gaan, maar is helaas geveld door een opeenstapeling van medische missers. Hij vindt het tijd worden voor zijn afscheid.

 

spraakmakend-interview-met-vik-debouvere-in-de-karperwereld-02

 

Het verhaal van een eeuwige pechvogel… Volgende week in magazine 113 van Dé Karperwereld! Bij abonnementen thuis in de bus en vervolgens verkrijgbaar in boekhandel of kiosk. Voor een voordelig jaarabonnement: klik hier.


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.