Voer voor karpervissers: magazine Dé Karperwereld 113!


24 maart 2017 | Redactie

Het populaire magazine Dé Karperwereld heeft deze week alweer haar 113e editie uitgebracht. Een tijdschrift voor karpervissers dat bomvol staat met prachtige, sfeervolle verhalen, diepgravende interviews en informatieve artikelen, dat alles ondersteund met geweldige fotografie. Hieronder een overzicht van wat je zoal mag verwachten…

Wát een monument van een pure ‘Hollandse schone’! Roy Alofs is back in business voor Dé Karperwereld en pakt uit met cover én bijbehorende coverstory… 

 

voer-voor-karpervissers-magazine-de-karperwereld-113-02
“Ik ben in mijn lot berust.” Lees het aangrijpende interview met Vik Debouvere. Deze man schreef in het verleden ontelbare bijzondere karperstory’s en publiceerde zelfs een boek. Met een tweede boek in aantocht, maar met het einde van zijn leven in zicht wordt het de hoogste tijd voor het hele verhaal van deze markante Belgische karperfanaat.

 

voer-voor-karpervissers-magazine-de-karperwereld-113-03
Door al het online karpergeweld en de onophoudelijke invloed van de sociale media lijkt er steeds meer behoefte te zijn aan pure romantiek, passie, beleving en fotografie.  Om gewoon weer eens bij weg te zwijmelen en te genieten van een goed verhaal. Nou, dat zit wel goed met het debuut (op ouderwets papier) van old school angler Ewout Smeerdijk!

 

voer-voor-karpervissers-magazine-de-karperwereld-113-04
Het is niet alleen ‘de oude garde’ die in dit magazine present is. Wat te denken van één van de karpertalenten van dit moment, Tom ter Weele!? Ook hij heeft weer wat moois gepubliceerd: relatief vroeg in het seizoen wist hij het succes al veilig te stellen. Dat ging echter niet helemaal vanzelf!

 

voer-voor-karpervissers-magazine-de-karperwereld-113-05
‘Optimaal rendement’, dat wisten de twee maten Martin Post en Willem Kwinten te behalen uit hun laatste karpertrip. Hoe ze dat hebben aangepakt lees je in Dé Karperwereld 113: hét geheim van de smid…

 

voer-voor-karpervissers-magazine-de-karperwereld-113-06
‘De IJssel, een rivier vol geheimen!’ Matthijs Buter raakte al vroeg in zijn vissersleven verslaafd aan deze prachtige rivier. Het heeft wat jaartjes gekost voordat hij goed doorkreeg hoe je dergelijke visserij aanpakt. Maar nu het regelmatig lukt, komen er prachtige vangsten boven water!

 

voer-voor-karpervissers-magazine-de-karperwereld-113-07
Jelle Vandaele zijn vervolg op ‘Concrete jungle’ staat ook in dit magazine. Vandaele over zijn verslaving aan het Belgische beton, de grillige rivier die er doorheen kronkelt én de mega-karpers die er zwemmen. Móet je lezen, echt waar.

 

voer-voor-karpervissers-magazine-de-karperwereld-113-08
Je steekt je tong uit tegen de grote menigte en doet ‘je eigen ding’. Karperpurist Koen Verweij behoort tot de kern van Dé Karperwereld-redactie. Nooit op de voorgrond aanwezig, maar altijd present met écht onderscheidend schrijfwerk over het ware karpervissen; daar waar het niet meer om de ponden draait, maar juist over de tevredenheid van het vissersleven.

 

voer-voor-karpervissers-magazine-de-karperwereld-113-09
In het voorjaar je vis vangen op een rivier als de Maas valt niet altijd mee. Daar weet Tim Heessels alles van, toch kun je met de juiste manier van aanpak toch soms heel verrassende resultaten behalen. Tim vertelt je in Dé Karperwereld 113 de nodige tips & tricks.

 

voer-voor-karpervissers-magazine-de-karperwereld-113-10
Deze Dé Karperwereld valt deze week in de bus bij de abonnees en ligt niet veel later in boekhandel, kiosk en de lokale hengelsportwinkel. Direct een abonnement afsluiten kan natuurlijk ook: klik hier.


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.