Black is beautiful


13 april 2017 | Redactie

Een mooie opstelling met twee of drie afstandstokken en flink gevulde molens zal iedere karperliefhebber tot de verbeelding spreken. We staan er alleen niet altijd bij stil dat je flink in de buidel tast voor twee of drie beauties van hengels of molens. Gelukkig zijn er merken als Mitchell die je tegemoet komen…

 

Twee kopen is de derde gratis...

 

Avocast 7000 Black Edition

De Avocast 7000 Black Edition is een beest van een werpmolen. Black is beautiful, weet je nog wel? De prachtige zwarte bigpitmolen is gezien met een adviesprijs van 109,99 euro. Maar nu komt het: koop je twee molens voor 219,98 euro dan krijg je de derde er gratis bij! Een fraaie geste die je in staat stelt deze aanschaf wat vriendelijker voor de portemonnee te maken.

 

Die derde gratis molen kun je natuurlijk in overleg met je vismaat prima ‘verdelen’ om er zo allebei voordelig uit te komen, maar dat is aan de koper.

 

 

 

Mitchell

De Avocast 7000 is een molen met 5 speciale kogellagers. De slinger – met houten slingerknop - is met één handeling op te klappen en in te stellen. Er zijn uitvoeringen van de Avocast 7000 met een Fast Drag Systeem waarbij je de slip snel in de drilmodus kunt zetten. Zoek je een vrijloopversie, zoek dan naar de FS-toevoeging. De Black Edition weegt 665 gram en slingert in één omwenteling 83 cm lijn binnen.

 

Dankzij het trage oscillatiesysteem legt hij de lijn perfect op je molenspoel en dat helpt tevens bij het ver inwerpen met deze echte Mitchell. Vraag naar de voorwaarden voor de derde gratis molen, want er zijn misschien (web)winkels die vanwege bepaalde acties hier niet aan meedoen.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Dat ziet er zeer solide uit...

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.