Home sweet home: Mad Morpheus One Man Dome


16 april 2017 | Redactie

De MAD Morpheus One Man Dome is een perfecte partner tijdens elke vissessie. Zowel de karpervisser die weken in Frankrijk verblijft of de visser die liever losse nachtjes pakt in Nederland; de Mad Morpheus 1 man dome is het perfecte onderkomen. Met zijn ademende 210 Denier nylon kan het doek met 5000 mm waterdichtheid de regen prima buitenhouden. 

 

De MAD Morpheus staat als een huis en biedt alle bescherming die nodig is

 

MAD Morpheus

Mocht het onverhoopt stormen tijdens de vissessie, geen probleem: de aluminium baleinen zorgen ervoor dat de Mad Morpheus bivvy staat als een huis. Om je niet in je zicht te beperken kun je kiezen uit muskietengaas of doorzichtige vensters aan de voorzijde van de tent. Robuuste ritssluitingen zorgen ervoor dat deze vensters stevig in de tent bevestigd kunnen worden. 

 

 

Meer heb je niet nodig voor een onderkomen aan je viswater...

 


De Mad Morpheus tent is in oppervlakte 175 x 290 x 160 cm groot, bij een gewicht van 6,15 kg. De bivvy wordt geleverd inclusief haringen, grondzeil en luxe draagtas. Deze complete bivvy is momenteel flink afgeprijsd. Je bestelt de MAD Morpheus nu voor maar €239.95 bij Fish Inn hengelsport. 

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Waar anders dan bij Fish Inn  in Venlo, of via de webshop...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.