Penvissen, terug naar de basis


07 mei 2017 | Redactie

Het leuke van penvissen is dat je lekker simpel en basic naar de waterkant kunt zonder al te veel spullen mee te hoeven sjouwen. Mocht je nog twijfelen over de montage van je dobber en de set-up, dan laat Rody Calis je in zijn vlog zien hoe hij het doet. En het werkt…

 

Hoe simpel en mooi kan karpervissen zijn...

 

Een uitleg van het penvissen op karper voor de beginnende visser , mag je eigenlijk nooit overslaan, ook niet als gevorderde karpervisser. Even terug naar de basis en even reflecteren over jouw eigen manier van aanpak is best gezond. Niemand is perfect, weet je wel.

 

Verklikkersloodje

Rody Calis praat je dus even bij en laat in prima (split-screen) beelden zien hoe je materiaal eruit ziet en hoe je de montage maakt, plus de nodige aandacht voor stekkeuze, montage van de dobber en de uitloding van je penmontage met verklikkersloodje. Bijkomend voordeel is trouwens dat je iets kunt winnen in dit filmpje; een bijna-alles-voor-het-penvissen-pakketje!  Op 20 mei wordt het verloot. Dus even goed opletten en volg de aanwijzingen.

 

Niets leukers

Bij een filmpje als dit is er niets leukers dan een pen in het water te zien staan, elke beweging te aanschouwen en luchtbellen naar boven te zien komen. Maar één ding is natuurlijk nog veel leuker, en dat is om het zélf te doen!

 

Klik hieronder om het filmpje te zien.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.