Ideale zomerse brolly


17 mei 2017 | Redactie

De zomerse Lo Pro brolly van ESP is weer terug op voorraad. Deze duurzame en lichte brolly is een ideale shelter voor de snelle sessie en de mobiele karpervisser. Door zijn design en aerodynamische vorm pakt hij veel minder storm en regen dan andere brollies.

 

Stabiel  met zes van de acht baleinen op de grond...

 

ESP

De ESP Lo Pro brolly is dé keus wanneer je niet te veel spullen wil meenemen naar de waterkant, maar toch de nodige beschutting nodig hebt voor het drooghouden van je materiaal en van jezelf. De ESP Lo Pro weegt slechts 3,3 kg (zonder pegs) en dat maakt hem zo populair en geschikt voor enkele uurtjes vissen. Omdat zes van de acht baleinen de grond raken, heeft deze 52 inch brolly in de meeste situaties niet eens storm poles nodig.

 

 

Lo Pro

De Lo Pro is ziet er zeer laag uit en dat klopt, maar hij is in hoogte verstelbaar zodat je hem op de je eigen lengte en wensen kunt instellen. Dat is zo ideaal aan deze shelter; je hebt er geen aparte stokken bij nodig, geen ritsen, geen losse zeiltjes of inritsbare panels, maar hij is makkelijk en snel op te zetten en af te breken, rolt dun op en past makkelijk in een 3-rod hengelfoedraal.

 

Een tentzeil zit niet bij de prijs inbegrepen, maar kan los besteld worden.

 

Klik hieronder om een filmpje met uitleg te zien over de Lo Pro, inclusief het opzetten.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.