De specialisten van De Fuik


19 mei 2017 | Redactie

Hengelsport de Fuik uit Leeuwarden is al meer dan vijftig jaar een begrip in Leeuwarden en ver daarbuiten. De winkel is altijd met zijn tijd meegegaan en biedt voor elke sportvisser advies op maat en de juiste materialen. De bovenverdieping is ingericht voor de karpervisser, beneden is er ruimte voor de roofvissers, witvissers en forelvissers. Het specialistenteam bestaande uit Mathijs, Melvin, Wouter en Yair zit wekelijks aan de waterkant en die ervaring vind je terug in de winkel.

 

Deze vier specialisten staan voor je klaar bij De Fuik...

 

De Fuik

De Fuik weet wat er speelt in de markt. Het personeel vist zelf zoveel mogelijk met de producten die verkocht worden zodat alle kennis in huis is. Het team onder aanvoering van Mathijs Jansma is actief met het organiseren van workshops, wedstrijden en open dagen en zet de klant altijd op de eerste plaats. De indeling van de prachtige winkel is zoveel mogelijk per  discipline uitgevoerd. Er is een uitgebreid pakket aan karper-, forel, roofvis-, zeevis- en witvismateriaal en omdat het logisch gegroepeerd is, is alles ook eenvoudig te vinden.

 

 

 

Per discipline ingericht en bovendien met een 'carp only' bovenverdieping...

 

 

Antwoord

Het team kent diverse fervente karpervissers. Op het gebied van karpervissen kom je in de winkel de volgende merken tegen: Korda, Ashima, Solar,  Strategy, Fox, Mad, Trakker, Delkim, Ace, JRC en Daiwa. Ook op aasgebied is er een groot assortiment aan readymade boilies  en diverse freezerbaits aanwezig. Voor zowel de beginner als de gevorderde sportvisser heeft het team altijd antwoord op alle vragen. 

 

Ben je in de buurt, aarzel dan niet en klop even aan bij de winkel op de Verlengde Schrans 4 te Leeuwarden.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Eigenaar Mathijs weet de karper prima te vinden...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.