Optimaal van start met de PT Session Pack


20 mei 2017 | Redactie

Het is een gewilde flavour onder zowel karpervissers als de karpers zelf, de Pacific Tuna range van CC Moore. Wie de range zelf eens wil uitproberen, kan het beste het PT Session Pack ‘verrassingspakket’ uitproberen dat CC Moore heeft samengesteld uit de producten van de PT range. Je houdt er bovendien een mooie voeremmer aan over…

 

De Session Pack bevat alles om succesvol van start te gaan met de Pacific Tuna range...

 

CC Moore

Het Engelse CC Moore staat bekend om zijn hoogwaardige aassoorten die 100% uit visvriendelijke ingrediënten bestaan. Het merk heeft wereldwijd al menig karpervisser weten te overtuigen, zeker met de Pacific Tuna range. Deze range is ontwikkeld, getest en geoptimaliseerd over een periode van maar drie jaar. De producten vormen een mix van hoge kwaliteit tonijn en schaal- en schelpdier producten.

 

 

Bewezen concept...

 

Session Pack

De Session Pack bevat alles voor een succesvolle instant sessie, wanneer je snel en zonder zorgen naar de waterkant wil gaan. Het bestaat uit 1 kg 15 mm Pacific Tuna boilies; 1 potje 15 mm Pacific Tuna pop-ups; 250 ml Pacific Tuna bait dip en 2 kg Pacific Tuna pellets.

 

Fauna

Voor wie kennis wil maken met een bewezen aasconcept, is dit een ideale start voor een paar mooie vangstfoto’s. De Pacific Tuna Session Pack zagen we bij Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer.

 

Nog steeds niet in de mega-winkel geweest van Fauna Hengelsport? Neem dan eens een virtueel kijkje via onderstaande film die tijdens de opening gemaakt werd..

 

 

 

 

 

 



 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.