Korting scoren bij Carpworld Kruidenier


07 juni 2017 | Redactie

Carpworld Kruidenier in Enschede maakt zich op voor twee spetterende actiedagen op 30 juni en 1 juli, beter bekend als de Dumpdagen. Deze dagen gaan samen met een Tweedehandsbeurs in deze zaak, dus brengen je overbodige spullen mee, of kijk of je er iets voor een schappelijke prijs op de kop kunt tikken. De kortingsprijzen gelden alleen op 30 juni en 1 juli, zolang de voorraad strekt.

 

Sowieso een karperspeciaalzaak om eens te bezoeken...

 

Carpworld

De kortingen die Carpworld geeft op de Dumpdagen, kunnen oplopen tot 70%. Zeer de moeite waard dus om hier vooraan te staan wanneer de zaak aan de Binnenhaven in Enschede ’s morgens opengaat. De kortingen betreffen nagenoeg het hele assortiment zoals karperhengels, molens, laarzen, kleding, lood, schepnetten, tassen, foedralen, stoelen, stretchers, rugzakken, beetverklikkers, kleinmateriaal, steunen, aas, bewaarzakken en weegzakken.

 

 

Heb je hem al gezien? Deze ESP Lo Pro is op voorraad bij Carpworld…

 

Dumpdagen

Tijdens de Dumpdagen kan iedereen op 30 juni en 1 juli zijn tweedehands hengelsportmateriaal in de zaak te koop aanbieden. Je moet het materiaal dan uiterlijk 28 juni afgeven. Je bepaalt zelf de verkoopprijs en hoeft niet aanwezig te zijn tijdens deze dagen. Word het artikel verkocht dan ontvang je een tegoedbon t.w.v. de verkoopprijs. Deze tegoedbon moet voor 30 september verzilverd worden. Niet verkochte artikelen gaan terug naar de eigenaar.

 

Denk er dus aan dat je op 30 juni of 1 juli even langsgaat in Enschede. Voor zulke kortingen rij je graag een eindje om!

 

Klik hier voor meer informatie over Carpworld Kruidenier.

 

 

Mooie indicatorset van Delkim, die je met een mooie korting wellicht toch ‘meeneemt’…

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.