RGB Baits: snelle levering particles, pellets en boilies


28 juni 2017 | Redactie

Zomertijd is weer particles-tijd, maar net zo goed pellets-tijd en boilies-tijd. De vreetgrage karpers moeten op de stek gehouden worden met veel kleine lekkernijen en daar komt RGB Baits om de hoek kijken. De voer- en aasfirma met showroom in Oostvoorne kent een drukke tijd want de kwaliteit is top en er wordt snel geleverd vanuit eigen voorraad.

 

Van alles een mooie voorraad bij RGB Baits...

 

RGB Baits

Gegroeid vanuit een koikarper-achtergrond, levert RGB Baits vanaf 2014 aan de hengelsport dankzij samenwerking met een grote Europese voerleverancier. Inmiddels biedt RGB Baits een compleet pakket aan producten voor de hedendaagse karpervisser, waarbij kwaliteit voor een betaalbare prijs centraal staat. Testvissers geven constant nieuwe feedback op de producten, zodat  RGB Baits deze verder kan blijven ontwikkelen.

 

 

Diverse hoeveelheden particles en andere voerproducten...

 

Showroom

De verse producten worden snel geleverd. De boilies uit de Premium Range hebben al een goede naam opgebouwd. In de showroom in Oostvoorne kun je alle producten voelen, proeven en ruiken. Naast boilies is er ook een mooie range van pop-ups, flavours, dips, partikels en pellets.

 

 

Unieke boilies...

 

Tijgernoten

Bij de particles en pellets kun je kiezen uit klein- of grootverpakking, zoals hennep, tijgernoten (groot of klein) en boekweit in 5, 10 of 20 kg verpakking. Heb je de bestelling snel nodig, dan levert RGB Baits binnen 24 uur als je een voorradig artikel voor 14.00 uur bestelt. Alle producten worden verpakt  en luchtdicht geseald in eigen verpakking. Zelf afhalen in Oostvoorne kan ook. Neem dan even contact op over het tijdstip van afhalen, en profiteer van de aftrek van verzendkosten en 5% korting.  

 

Nieuw: producten van RidgeMonkey...

 

Vlokreeft pellets

Nieuw in het assortiment zijn de Gammarus pellets. Gammarus zijn vlokreeftjes die een zeer sterke geur hebben. Dit is natuurlijk voedsel voor de karper. De pellets vallen langzaam uit elkaar wat de geur nog meer zal verspreiden en de karper tot azen zal aanzetten.

 

Het volledige pakket bestaat momenteel uit: Premium Range Bolies, Magic Line Boilies, pop-ups in meerdere maten; flavours, dips, particles, vismeel pellets en Prologic endtackle. Onlangs is ook RidgeMonkey er als merk bijgekomen.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.