Aasfirma Originals viert kortingsfeestje op verjaardag


29 juni 2017 | Redactie

Een jaar geleden maakten de eerste karpervissers kennis met de producten van de nieuwe Nederlandse aasfirma Originals. We zijn nu een jaar verder en kunnen we kunnen gerust stellen dat Martin Post en zijn team met deze aasrange erg veel karpervissers hebben weten aan te spreken. Reden voor een feestje en een mooie kortingsactie!

 

De Originals zijn jarig...

 

Originals

Het éénjarige bestaan van de Originals aasrange moet gevierd worden. Ben je deze zomer van plan om naar Frankrijk te gaan en wil je een flinke hoeveelheid ready made boilies bestellen, of wil je eens kennismaken met de producten van Originals? Dan is dit een goed moment om Originals te overwegen, want tot en met zondag 2 juli krijg je 15% korting op je bestelling in de webshop.

 

 

Eén jaar oud en nu al een succes...

 

De Tacklebox

Martin Post, de geestelijke vader van de Originals range: “Het succes van Originals kwan natuurlijk niet helemaal onverwacht maar dat zoveel vissers ons direct het vertrouwen gaven, dat had ik niet durven dromen. De drukte die het gaf, naast de werkzaamheden in De Tacklebox in Beilen, maakte dat mijn dagen soms echt te kort waren. Maar het enthousiasme is groot en we hebben nog veel meer leuke nieuwe producten en projecten in de planning staan”.

 

De producten van Originals zijn oorspronkelijk ontworpen met als doel een hoge instant vangkracht. Afgelopen jaar hebben veel vissers hier van kunnen profiteren, maar opvallend was ook het succes van voercampagnes op de middellange termijn. Profiteer dus van deze aasrange en scoor deze week tot en met aanstaande zondag 2 juli 15% korting in de webshop.

 

Klik hier om naar de website te gaan.

 

 

 

Martin Post: "We hebben nog veel meer leuke nieuwe producten en projecten in de planning staan”.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.