Moeilijk wakker worden


03 juli 2017 | Redactie

De  nieuwe MAD Comfort Sleeping Bag maakt gebruik van microfleece materiaal, waardoor je lekker warm blijft. De slaapzak is doordacht ontwikkeld. Wanneer het te warm wordt, plak je  je niet meteen aan je slaapzak vast. Het is een ideale slaapzak voor drie seizoenen geworden. En omdat de laatste wintermaanden niet extreem koud zijn, kun je hem gerust het hele jaar door gebruiken.

 

Een degelijke en warme slaapzak...

 

MAD

Misschien is het wel dankzij de klimaatveranderingen dat we de drieseizoenenslaapzak tegenwoordig als vierseizoenenslaapzak kunnen inzetten. Hoe dan ook; de specificaties zijn door MAD ontwikkeld om een goede slaap te garanderen in je bivvy. Je zult je receiver of beetmelders daarom extra hard in volume moeten opschroeven om wakker te worden met zo’n gerieflijke sleeping bag die extra zacht materiaal meekreeg.

 

Zacht materiaal...

 

Slaapzak

De basis van Oxford Nylon 420D beschermt tegen vocht en inregenen. De heavy duty ritssluiting doet zijn werk prima en de naden van de slaapzak zijn gestickt om warmteverlies tegen te gaan. De elastische uiteinden en een centraal bevestigingspunt zijn gemaakt om de bevestiging van de slaapzak op je stretcher te vereenvoudigen.

 

De MAD Comfort Sleeping bag wordt geleverd in een opbergtas en heeft een adviesprijs van €129,95.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.