Greys Prodigy Day shelter: net even anders


05 juli 2017 | Redactie

Hij is met zijn 2,65 meter breed genoeg voor twee stoelen en of een medium stretcher, heeft drie bogen in het frame en beschermt met zijn sterk 210D PU materiaal prima tegen wind en regen tijdens korte sessies. En omdat hij van het merk Greys is, heb je ook nog iets unieks in handen.

 

Lekker breed en hoog...

 

Greys Prodigy

De olijfgroene Prodigy Day Shelter is een shelter die je gemakkelijk opzet; afbreekt en transporteert. Hij weegt slechts 4,4 kg en kan met zijn drie-secties frame snel opgezet worden. Het voordeel van deze shelter ten opzichte van brolly’s is dat deze meer ruimte en hoogte biedt dan een op een paraplu gebaseerde brolly omdat het frame aan de buitenzijde zit.

 

 

Day shelter

De Prodigy shelter wordt geleverd met steekstokken, stalen pegs (haringen) en een verstelbare tension strap. Wanneer je de shelter via de clips loskoppelt van de pegs, kun je hem eenvoudig verplaatsen om een andere stek in te nemen. De hoogte van deze Greys Prodigy maakt hem tevens geschikt voor het witvissen, of het (pen)vissen zonder rodpod, met hengels die geregeld opgetild moeten worden.

 

Afmetingen: hoogte 160 x breedte 260 x diepte 145 cm.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Breed genoeg voor twee stoelen naast elkaar...

 

 

 

Lees meer over:
Brolly Greys Prodigy Day shelter

Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)


 

Ron Aukes

Ben aan een nieuwe toe wat is de prijs en kan geen winkel vinden die hem verkoopt.