Tegenstrijdige bol


07 juli 2017 | Redactie

MTC Baits levert met de SupaTuna een populaire boilie die bij het karpervolk goed in de smaak valt. Het recept van de SupaTuna is volgens MTC Baits een ‘bol vol tegenstrijdigheden’; met vis versus zoet, met een zeer explosief karakter vanwege onder meer de toevoeging van paprikapoeder.

 

Niek is verslingerd aan de SupaTuna, maar wilde er ook iets anders naast. Zijn keuze viel op de hard stinkende Triple R Garlic van MTC Baits. Deze twee werden gemixed en gevoerd en niet zonder succes! (bron: blog op www.mtcbaits.com)

 

SupaTuna

De SupaTuna heeft tevens attractieve additieven meegekregen met kwaliteits aminozuren, eiwitten en vetten. Afgemaakt met een mespuntje zoetigheid in de vorm van dé ongenaakbare NHDC-Sweetener en een Tuna flavour in de combi met dé beste Tutti Frutti flavour verkrijgbaar doet de rest. Naast de genoemde paprikapoeder is de bol gevuld met Vitamealo, Antartic Krill Meal en LT-vismeel.

 

 

De roodbruine SupaTuna als prima freezerbait mee op vakantie...

 

MTC Baits

De SupaTuna van MTC Baits is verkrijgbaar als freezerbait in de diameters 20 en 25 mm; als shelflife en als Hi-Visual oranje pop-up in 14 mm. Verder ook als hookbait, dip, booster en stick- en bag mix.

 

Klik hier voor een overzicht van de MTC boilies.

 

En als opvallende Hi-Visual pop-up...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.