Dennis Willemsma Strategy pro-staffer


07 juli 2017 | Redactie

Strategy heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De combinatie van een gedegen praktijkervaring en toegewijde productontwikkeling is hier zeker debet aan, inclusief de belangrijke rol van de pro-staffers.

 

Dennis Willemsma in zijn element...

 

Strategy 

Om deze lijn voort te zetten heeft Strategy een nieuw lid toegevoegd aan haar team: Dennis Willemsma. Dennis is geen onbekende in de karperwereld en staat bekend als een zeer fanatieke, gedreven visser. Een echte liefhebber van de visserij op circuitwateren, zowel in Nederland als in Frankrijk. Strategy is verheugd over de aanwinst en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking op het gebied van ontwikkeling, innovatie en merkbekendheid van Strategy.

 

 

Pro-staffer

Dennis Willemsma is 27 jaar oud en woonachtig in Leeuwarden. “Vissen doe ik al vanaf het moment dat ik me kan herinneren. En vanaf mijn 14e levensjaar vertoef ik wekelijks één of meerdere nachten per week aan het water. Vooral in mijn studiejaren sliep ik meer aan het water dan thuis. Een tijd waarin ik een berg aan ervaring heb opgedaan,” zo stelt de nieuwe pro-staffer zich voor.

 

“Mijn interesse voor het Strategy-pakket werd afgelopen jaren steeds groter. Het keer op keer innoveren en verbeteren van producten gaat de mannen goed af. En ik ben er trots op om daar zo nu en dan een steentje aan bij te kunnen dragen. Tijdens de kennismakingsessies met Strategy collega’s Koen (Koops) en Pieter (van de Werfhorst) was er meteen een klik. Mannen die met hart en ziel werken aan hun passie. En ook nog eens volgens een filosofie die mij aanspreekt.”

 

 

Circuitwateren 

De visserij van  Willemsma speelt zich af op de circuitwateren in Nederland en Frankrijk. Wateren waar de vissen onder constante hengeldruk staan. Dennis: “Ik belaag ze op mijn manier. Vaak door ‘actief’ te vissen. Wanneer ik de vissen eenmaal gevonden heb, wil ik ook zeker weten dat mijn rigs in ‘pole position’ liggen. De producten van Strategy sluiten daarom naadloos aan op mijn wensen. Als ik ze in een paar kernwoorden mag omschrijven: gebruiksvriendelijk, doeltreffend en innovatief!”

 

Klik hier voor meer informatie over Strategy Baits.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.