Gespreid bedjes van Nutty Spod Mix


12 juli 2017 | Redactie

Een bedje van particles is nog altijd een gespreid bedje voor de karper. Veel karpervissers grijpen in de zomer dan ook naar een lekkere hap particles als vulling voor de spod, Spomb of een PVA netje. En hoewel veel particle-mixen op elkaar lijken, kun je bij Bait-Tech nog wel eens een lekkere afwijkende ‘Nutty’ smaak vinden waarop de vissen los gaan…

 

Een heerlijke range met als uitschieter de Nutty Tiger Mix...

 

Bait-Tech

De Nutty Spod Mix van Bait-Tech is nieuw uitgekomen dit jaar en heeft al heel wat vissen op de mat gekregen. De mix is op een speciale manier gekookt en bereid om de goede oliën, aroma’s en nootachtige voedselingrediënten te behouden. Er is dan ook geen onnatuurlijk bewaarmiddel toegevoegd aan deze heerlijke mix, die bestaat uit gecrushte tijgernoten en pinda’s, aangevuld met tijgernootmeel om een cloud te creëren.

 

 

Veel 'nutty' producten om aan te vullen...

 

Nutty Spod Mix

De Nutty Spod Mix is niet de enige uitvoering van de spodmixen en particle ranges van Bait-Tech. Bekijk de series maar eens en je vindt er zeker nog andere van je goesting. Ook in de boilie range en hookbait range van Bait-Tech kun je een passend haakaasje vinden om over dit notenbedje aan te bieden. En natuurlijk is een echte tijgernoot als haakaas een even goede aanbieding.

 

Bait-Tech wordt in de Lage Landen verdeeld door Arca.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Zie daar maar eens vanaf te blijven als karper...

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.