Zomertijd: tijd voor de Bait Steam


14 juli 2017 | Redactie

Pro Line heeft na de introductie van de Bait Steam range vorige zomer al heel wat voorraden moeten aanvullen bij de hengelsportwinkels. De Bait Steam boilies kun je als attractor voor je aas en je voer gebruiken. Met deze liquid geven je boilies al walmend en bruisend een groot voerspoor af, met name in de verticale richting.

 

Zes op een rij...

 

Pro Line

Door het gebruik van plantaardige oliën, attractoren, eetlust opwekkers en aroma’s heeft de Bait Steam een enorme attractieve werking in verschillende waterlagen. De Bait Steam is speciaal ontwikkeld om niet alleen je haakaas een boost te geven, maar je gehele voer.

 

 

Bait steam

Voor een optimaal effect wordt geadviseerd 100 ml Bait Steam per kilo voer te gebruiken. Hierdoor creëer je een voerstek met een visuele en attractieve werking in verschillende waterlagen; die ideaal is voor bijvoorbeeld het instant vissen. De Bait Steam is 100% vis,- en milieuvriendelijk en verschijnt in zes smaken: Magic Mango, Juicy Pineapple, Squid & Octopus, Krill, BBQ n-Butyric en Garlic & Robin Red.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.