Match the hatch met Air Ball pop-ups


18 juli 2017 | Redactie

De lof over de Pacific Tuna boilies van CC Moore is inmiddels doorgedrongen tot in de verste uithoeken van alle karperwateren in Europa als je het ons vraagt. Maar het kan altijd nog beter om op te vallen en dat is ‘matching the hatch’ met een gelijk gekleurde pop-up boilie boven een aantal gevoerde bodemboilies in dezelfde ‘PT’ flavour…

 

Topspul...

 

CC Moore

We hebben het over de Pacific Tuna Air Ball pop-ups. De dieprode drijvende variant van de populaire CC Moore boilie vormt een perfecte match wanneer je reeds vist met de PT-boilies of andere aasjes en voertjes waarin deze flavour verwerkt zit met zijn opgeloste vismeelproducten, melk- en plantaardige proteïnen en de krachtige attractoren die CC Moore heeft toegevoegd.  De Pacific Tuna kun je makkelijk het hele jaar rond gebruiken en verveelt niet snel bij de karpers, getuige de lange campagnes die ermee gevist worden zonder schrikbarend dressuurgedrag.

 

 

Mooi kleurtje...

 

 

Air Ball pop-ups

De Pacific Tuna Air Ball pop-ups verschijnen in 10, 15, 18 en 24 mm diameters. Ze zijn duurzaam en goed drijvend, al wordt dat drijfvermogen wel aangetast bij het soaken of dippen in liquids. De pop-ups zijn goed te trimmen om ze in de juiste balans te krijgen en hebben een zeer goede uitwaseming van de attractieve geurstoffen.

 

Bekijk hier de hele range van Pacific Tuna producten.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.