Voor en door karpervissers: Dé Karperwereld magazine 115


21 juli 2017 | Redactie

Aflevering 115 van Dé Karperwereld is weer een magazine van onderscheidende klasse! Met bijdragen van o.a. Luc De Baets, die met ‘Dunne Lijntjes’ een zeer lezenswaardige artikelenreeks in gang zet en Christian Hummelink die flink doorzet ergens aan een vergeten Frans kanaal, een avontuur waarin je zó wordt meegezogen.

 

Tevens een artikel van Sjors Waterschoot, die zijn penvissende maat nauwkeurig volgt aan de waterkant… Willem Kwinten pakt het juist weer anders aan, in deze aflevering legt hij uit hoe hij het voer het werk laat doen en met succes! Tim Kreuger en Franklin Broeckx beproeven zo ieder hun eigen geluk; de eerste genoemde verpulvert tweemaal zijn pr aan een Frans openbaar water en de ander vertoeft met zijn vismaat aan de Spaanse Ebro, waar de drils bepaald niet mals zijn.

 

voor-en-door-karpervissers-de-karperwereld-magazine-115-02

 

Stef Peters zoekt zijn heil dichter bij huis, het water in kwestie heeft echter een modderbodem, waar Peters eerst eens een goed plan voor moet bedenken. Tom ter Weele zie je terug op de cover van dit nieuwe magazine, terwijl binnenin een subliem artikel van zijn hand te lezen valt.

 

voor-en-door-karpervissers-de-karperwereld-magazine-115-03

 

De stilte rond het zeer uitgestrekte water waar Ewout Smeerdijkzijn vistijd doorbrengt wordt abrupt verstoord door een bijzondere naaktkarper. Tot slot laat Derek Harrison zien dat hij niet alleen een biggenhunter is maar ook een begenadigd natuurfotograaf!

 

voor-en-door-karpervissers-de-karperwereld-magazine-115-04

 

Dé Karperwereld, voor vissers die alles willen lezen over hun hobby – check het nu! Deze week in verzending voor abonnees en weldra verkrijgbaar in boekhandel, kiosk óf lokale hengelsportzaak. Ontvang voortaan als eerste het magazine in huis tegen het goedkoopste tarief…: klik hier.

 

voor-en-door-karpervissers-de-karperwereld-magazine-115-05


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.