JRC in het zonnetje bij Fish Inn


26 juli 2017 | Redactie

Bij Fish Inn hengelsport in Venlo heeft men enkele prachtige JRC producten in de aanbiedingen gezet. De aankoop van een nieuwe brolly, stoel of tas is nog nooit zo gunstig geweest. Voor de vele liefhebbers van dit merk een goede reden om de webshop even te checken.

 

De JRC Contact Oval

 

 

Contact Oval

Ten eerste is daar een Contact Oval van JRC. Dankzij het slimme lage profiel van het spreidsysteem is de ruimte onder de paraplu enorm vergroot. De JRC Contact Oval heeft een nylon tentdoek met een PU coating dat zorgt voor een waterdichtheid van maar liefst 5000 mm.

 

 

De JRC Contact Zip Brolly

 

Mozzy mesh

Wie meer behoefte heeft aan een compleet gesloten shelter zonder gebruik te hoeven maken van een losse overwrap, moet eens kijken naar de Contact Zip Brolly. Om deze JRC brolly nog eenvoudiger te maken hebben de ontwerpers ervoor gekozen om het frontpaneel drie opties mee te geven. Zo kun je er een volledig gesloten, transparant of ‘mozzy’ mesh paneel in bevestigen.

 

 

De JRC Contact Lite Chair

 

Contact Lite Chair

Nog een extra stoel nodig voor meevissers of buurtende vrienden? Voor deze koffiedrinkers is er voor nog geen 35 euro een stoeltje dat ondanks de lage prijs toch voorzien is van vier verstelbare poten, de Contact Lite Chair. De ideale gastenstoel!

 

Wil je meer informatie over deze producten, klik dan op de webshop van Fish Inn.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.