Grade M-Brace Landing Net


03 augustus 2017 | Redactie

Nieuws team Strategy - Dit Grade landing net is de absolute top binnen het huidige aanbod van schepnetten en een lust voor het oog! Met het ontwerp van een gracieus ogend, maar zeer degelijk aluminium spreidblok hebben wij een uniek uiterlijk kunnen garanderen.

Grade M-Brace, met recht een top net!

 

Grade M-Brace Landing Net 2

Stijlvol vormgegeven aluminium spreidblok met verstevigde netarmen.

 

Het meest hoogwaardige carbon is gebruikt om zowel de netarmen als de tweedelige steel zo stijf mogelijk te maken. Tegelijkertijd zijn deze netarmen en de steel toch zeer dun en daarmee straalt het net klasse en kwaliteit uit. Bovendien voorkomt deze stijfheid dat het net teveel doorbuigt tijdens het scheppen van een vis.

 

Grade M-Brace Landing Net 3

'M-Braced'! 

 

De mesh van het net heeft een prachtige, olijfbruine kleur en zowel de hoekpunten als het gedeelte net boven het spreidblok zijn goed verstevigd om doorslijten te voorkomen.

 

Grade M-Brace Landing Net 4

Een mooie olijfbruine kleur mesh en netfloats in de verstevigde hoeken. 

 

De netarmen zijn aan de onderkant voorzien van metalen bussen om beschadiging van de armen te voorkomen. Daarnaast zijn er aan de bovenzijde, net onder de hoekpunten ‘EVA’ drijvers toegevoegd om er voor te zorgen dat de voorzijde van het net blijft drijven wanneer er een vis geschept wordt.

 

Grade M-Brace Landing Net 5

Ook het meshgedeelte boven het spreidblok is verstevigd!

 

Samengevat kun je stellen dat het Grade M-Brace Landing Net, een prachtig vormgegeven net is met een uniek uiterlijk. In hoogwaardig carbon uitgevoerd, waardoor de steel en de netarmen dun en gracieus ogen maar toch stijf genoeg zijn! Grade, pure elegantie.


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.