Wellmix boilies bij Decathlon


13 augustus 2017 | Redactie

Bij Decathlon probeert men sport toegankelijk te maken voor iedereen. Of je nou wilt gaan fietsen, hardlopen of sportvissen, Decathlon wil aan alle sportwensen kunnen voldoen.  Caperlan, het hengelsportmerk van Decathlon volgt de ontwikkelingen in de hengelsport en past haar producten daarop aan. De Wellmix boilies zijn daar een goed voorbeeld van.

 

Voordelig in zakken van 10 kilo...

 

Caperlan

Caperlan levert de Wellmix boilies in meerdere smaken en verpakkingen. De zakken met liefst 10 kg inhoud hebben een zeer  concurrerende prijs die de karpervisserij voor veel sportvissers binnen handbereik brengt. Met die hoeveelheid van 10 kg kun je makkelijk een voercampagne starten en ook heel wat sessies mee vissen. In kwaliteit doen ze niet onder voor de bekendere merken.

 

 

Voor prima resultaten...

 

Wellmix

De Wellmix boilies komen in 20 mm diameter in onder meer de populaire smaken Strawberry, Monstercrab, Scopex, Pineapple en Chocolate. De boilies verspreiden in het water snel en langdurig hun flavours en dankzij de juiste attractoren kan de karper er niet afblijven. De betaalbare Caperlan boilies zijn bovendien prima verteerbaar.

 

Decathlon

Bij Decathlon vind je naast Caperlan producten ook hengelsportmaterialen van merken als Daiwa, Berkley, Sensas en WaterQueen. In Nederland zijn steeds meer Decathlon winkels. Je vindt ze onder meer in Amsterdam, Rotterdam, Alkmaar, Leeuwarden, Eindhoven en Breda.

 

Bekijk hier de sportvismaterialen via de Decathlon webshop.

 

 

In vele smaken, zoals Strawberry...

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.