Spaanse kanjers in herfst en winter


21 augustus 2017 | Redactie

Het is vanwege de vakantie topdrukte bij BB Fishholiday Ebro en als we het weerbericht rond Chiprana bekijken, is er momenteel echt geen gebrek aan zon. Veel mensen wachten om die reden nog even tot de herfst en zelfs de winter om hun onbezorgde visvakantie in Spanje te boeken en achter de Spaanse meerval en karper aan te gaan. Die tijd komt er nu weer aan.

 

Zo vis je 's winters in Spanje...

 

BB Fishholiday Ebro

Chiprana ligt langs de Ebro tussen Barcelona en Zaragoza, niet ver van Mequinenza en Caspe. Bij de visvakanties via BB Fishholiday Ebro betaal je een all-in prijs en weet je waar je aan toe bent. Geen zorgen om randzaken, want op vakantie wil je daar niet met je hoofd bij zijn. Wat je wil is van de zon genieten, van de grote vis, een lekkere hap en een drankje, een dak boven je hoofd en een goed bed om in te slapen.

 

 

Dit gaat in Spanje toch een stuk eenvoudiger dan in Nederland...

 

 

Even uit de schaduw om een visje te onthaken...

 

Spanje

Bij het vissen met BB Fishholiday Ebro wordt gevist vanaf de kant met prima materialen, goed aas, en onder begeleiding van een visgids. Met een boot worden de lijnen, het voer en het aas uitgevaren. Visvergunningen zijn geregeld en de gasten hoeven alleen maar op de beetverklikkers en de hengeltoppen de letten. Heb je nog vakantiedagen over voor de rest van het jaar, wacht dan niet te lang want er zijn veel liefhebbers voor een herfst- of winterkanjer uit het immer zonnige Spanje!

 

Klik hier voor de website of de actuele Facebookpagina van BB Fishholiday Ebro.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.