Old skool Pistache in nieuw jasje


22 augustus 2017 | Redactie

De gezellige hengelsportzaak van Treffers – Fishing & Outdoor in het Noord-Hollandse Nieuwe Niedorp is een allround hengelsportwinkel met voor elke sportvisser van alle leeftijden de juiste spullen op voorraad. Maar voor de karpervissers is er altijd wel iets waar ze zich mee onderscheiden…

 

Verse attractieve boilies...

 

Joti

De laatste verrassing zijn de nieuwe Pistache boilies in de range van het eigen merk Joti-producten. De old skool Pistache flavour is door Treffers gebruikt om deze boilie in een nieuw jasje te steken. Deze boilie zit vol met natuurlijke ingrediënten zoals tarwemeel, getoaste mais, rietmelasse, soja olie, lijnzaadvezels en verse gemalen pistachenoten.

 

 

Pistache

De Joti Pistache boilie is fijn van structuur en toch wasemt het zijn geur en oliën gelijkmatig uit voor een lange periode. Hierdoor kan deze boilie dressuurdoorbrekend zijn werk doen. Hij heeft een groene kleur waardoor hij niet direct opvalt voor de watervogels, maar wel voor de vissen.

 

 

Je ruikt de flavour al van afstand...

 

Treffers

De boilies zijn te verkrijgen in de diameters 16 mm en 20 mm in een hersluitbare verpakking van 2 kg bij Hengelsportzaak Treffers – Fishing & Outdoor in Nieuwe Niedorp. In de zomer t/m 3 september ook op zondag geopend van 11 tot 17 uur voor vers aas en alle materialen!

 

Klik hier voor meer informatie over de exclusieve karperproducten.

 

 

In hersluitbare verpakking...

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.